Fångat blixtar


Efter våran grymt goda middag med nästan hemmagjorda hamburgare, började det som vanligt skymma.
Molnen tornade upp sig och som varje kväll så här års i södra Florida började det blixtra. Inte tokmycket, men ändå lite då och då. Ut på balkongen med kameran medans min kära flickvän fick plocka undan middan.
Stod blixtstilla (ironi) och stirrade ut på himlen och inväntade nästa blixt. Det kom vid fyra tillfällen och jag lyckades fånga ett av dem. Wohoo första blixtfotot taget!

Imorgon ska vi bada i havet. Har varit lila flagg hela tiden och det betyder att det finns farliga djur i vattnet. Skulle tro att det är hajar som simmar runt och äter sköldpaddor eftersom de letar sig upp på land så här års. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka med alla armar och ben imorgon.


Bettan

Våran lilla Mustang, hon tar oss från A till B, inga konstigheter. Lite väl dyrt att hyra i 3 månader, så imorgon blir det något annat. En Corvette C6 om jag fick bestämma. :)




Life is good


Sitter på balkongen och skriver, solen gick ner för inte så länge sen.
Tänt ett ljus och blickar ut över husen nedanför. Dricker halvtaskigt rödvin och äter riktigt stark Pepper Jack's ost. Att sitta barfota i shorts och t-shirt är nästan för varmt.
Nedanför mig mullrar det förbi V8or och några Ferarris lite då och då.
Life is good




Filminspelning & Miami ink



Gick rakt in i en filminspelning idag. Tydligen "Step Up 4" som spelades in, har aldrig hört talas om, men Karro visste vad det var i alla fall haha. Vet inte om jag missat något. Hursomhelst var det fullt med udda bilar majoritet för latino  gangster. Gallardon var mer i min smak, men fick tyvärr inte provköra den idag.

Halva South Beach var avspärrat så vi tog oss tillbaka till bilen som stod parkerad några meter från Miami ink, var såklart tvugna att gå och titta lite. Det blev ingen Disneyfigur på axeln eller en tribal i svanken den här gången.




Fireworks!



Kollade ut genom fönstret och såg fyrverkerier, det var på väldigt långt avstånd, men jag skruvade på stora objektivet och tog lite bilder. Hade tur för det pågick i säkert 10-15 minuter, så jag hade gott om tid att ställa in.
Man blir ändå stressad för man aldrig vet när det ska ta slut :P



Utsikt


Härlig dag!
Tog ett par bilder och slängde ihop i datorn för att ni ska se vilken fin utsikt vi har från balkongen.
Skönt med 30 grader och strålande sol, kom precis tillbaka från lite badande och solande vid poolen.  Som ni ser på bilden (längst till höger) är det inte långt till Atlanten, men det får bli en annan dag.
Nu väntar en tur till Miami Beach.


Framme




Nu har vi kommit fram till Lägenheten och hunnit sova två nätter.
Flygresan gick problemfritt, pizza och pastagratäng stod för måltiderna.
Hyrbil när man inte hunnit fylla 25 är inte speciellt billigt så vi hyrde en bil en vecka för att ta oss från Miami airport till Fort Lauderdale och under veckan lösa bilproblemet för resten av perioden.

Karro skulle ha pluggdag idag så jag tog en sväng med bilen, hamnade på Sawgrass Mills, ett väldigt stort köpcentrum.
Investerade i ett par shorts som jag kan tänka mig kostade 1000:- mindre än hemma.
Victoria's Secret fick okså besök vilket givetvis gjorde Karro glad. :P

Dags för nytt

När Visakortet ser ut så här vet man att det är dags att beställa hem nytt. Trodde jag skulle behöva åka till ett  Postenombud för att hämta, men det trillade ner i brevlådan med all annan post och reklam. Kändes lite konstigt, speciellt eftersom det gick att börja använda det direkt.

Gick igenom och slängde en hel del gamla kontoutrag man fått genom åren och det var mindre kul läsning. Vad mycket pengar man gör av med och jag förstår att kortet ser ut som det gör.
Lyxfällan, rädda mig!


Första

Då skriver jag mina första rader.
Suttit ett tag med designen på sidan och känner att den nu känns helt okej.

Varför en blogg?
- Jo för de som känner mig vet att jag inom några dagar åker till Miami och kommer hem i slutet av december igen. De vill säkert (borde vilja) se och läsa lite om vad jag hittar på där borta. Bloggen blir alltså ett väldigt bra sätt att dela lite guldkorn från mina dagar på andra sidan Atlanten. Eftersom jag har planerat att göra ingenting, kommer det finnas mycket utrymme att göra massvis med saker.
Blir en hel del foton, designinspiration, vardagliga händelser och kanske ett och annat vintips?

Så om du inte redan känner mig kanske du ändå finner min blogg så inspirerande att du slaviskt kommer följa den och sinomtid lära känna mig. Vad vet jag?

Det ända jag vet just nu är att klockan snart är 01:00 och jag ska upp 05:45 för att jobba min sista arbetsdag på väldigt länge, så god natt!